STURIËR OC RANGE

STURIËR DM RANGE

STURIËR DME RANGE

STURIËR CS RANGE

 

Dutchman

De jonge Dutchman is nu al niet meer weg te denken van onze werf. De DM 52 is een veelzijdig wonder boordevol innovatie in comfort en techniek, met een zee aan ruimte, gevat in strakke lijnen.

Haar scherpe kop snijdt eenvoudig door de golven en de rondspant romp zorgt voor een snel onderwaterschip: zeewaardig met een hogere snelheid en een lager brandstofverbruik. Het interieur heeft grote ramen in alle vertrekken die het benedendek laten baden in daglicht. De innovatieve Dutchman heeft een prachtige multifunctionele living met enorme loungebanken, openslaande glazen deuren en veel veilige en comfortabele vlakke vloeren.

Sierlijke veelzijdigheid

STURIËR DM 52

14,98 meter

STURIËR DM 56

17,50 meter

 

Dutchman Explorer

De nieuwe Sturiër Dutchman DME range is ontworpen voor lange zeereizen. Dankzij hun geraffineerde ontwerp bieden deze pocket size explorers de ruimte en range van een veel grotere uitvoering. De rompen van de DME Explorer range zijn geconstrueerd voor Ice Class 1 en verzekeren u in alle omstandigheden van zeewaardigheid op zee en oceaan. De tijdloze frisse styling is gebaseerd op de praktijk en biedt onovertroffen comfort, overal ter wereld en onder alle omstandigheden.

Op de grote flybridge kunnen een dinghy of een water scooter opgeborgen worden. Op de riante flybridge kunt u luxueus zonnebaden doordat de flybridge tevens beschikt over een bar en een comfortabele zithoek.

Zelfverzekerde elegantie

STURIËR DME 6

20 meter

STURIËR DME 7

22 meter

STURIËR DME 8

24 meter

 

Ocean Cruiser

De Sturiër Ocean Cruiser is een icoon. Dit full displacement jacht heeft een schoonheid die is ontstaan vanuit een lange scheepstraditie. Elegant van de prachtige zeeglijn tot de imposante boeg. Een tijdloze Ocean Cruiser met een hoog niveau van afwerking.

De schepen uit de Ocean Cruiser range bieden u zowel boven- als benedendeks veel leef- en loungeruimte. De royale uitrusting staat tijdens lange reizen garant voor een luxueus verblijf aan boord. Nieuwe technieken veraangenamen het varen op groot water en met een actieradius van 3.000 mijl zijn de Ocean Cruisers geschikt voor heel Europa en verder.

Icoon op groot water

STURIËR 520 OC

14.98 meter

STURIËR 565 OC

17,50 meter

STURIËR 620 OC

18,50 meter

 

Centre Sleeper

De Centre Sleeper komt uit een range full displacement Sturiër motorjachten die alle eigenschappen bezit om bijzonder te zijn. Schepen die voldoen aan de uiterste grenzen van de hoogste vaareisen.

De Centre Sleeper is even thuis op de Noordzee als op de Franse kanalen en de Middellandse zee. Met haar vriendelijk afgeronde vormen en gebogen lijnenspel is zij een sierlijke verschijning. Het onderwaterschip is rondspant gebouwd, wat het eigenaarsverblijf  in het midden van het schip meer dan riant maakt.

Wonder van ruimte.

STURIËR 555 CS Mark II

16,95 meter

STURIËR 675 CS Mark II

20,60 meter

Bouwer van Sturiër Yachts

Blog