Dutchman 52 by Sturiër Yachts

Ontworpen door de designafdeling van Sturiër Yachts en build by the best:

Dutchman 52

De Dutchman 52 van Sturiër Yachts is ontworpen volgens een nieuw concept en combineert aspecten uit de cultuur van de Nederlandse jachtbouw met iconische elementen van de huidige Sturiër jachten. Het resultaat is een elegant en zelfverzekerd motorjacht dat uitblinkt door zijn krachtige uitstraling. Het jacht wordt gekenmerkt door een indrukwekkende nieuwe boeg, een snel en efficiënt rondspant onderwaterschip en een welgevormd achterschip. Het moderne interieur zit boordevol verfijnd vakmanschap en innovatieve technologie.

Design

De nieuwe DM 52 is ontwikkeld in een samenwerking door de werf en ontwerpbureau Langenberg. De 10 jaar ervaring die de werf heeft met de bouw van de Sturiër CS (center sleeper concept) is optimaal geïmplementeerd in de nieuwe DM (Dutchman).

Een krachtige merkidentiteit

De nieuwe Dutchman is een duidelijk bewijs dat Sturiër Yachts niet opgaan in de massa. Deze nieuwe lijn zal de Sturiër-identiteit versterken.

Build by the best

De DM 52 wordt semi-custom gebouwd en is luxe en zeer compleet uitgerust. Het schip wordt van kiel tot mast compleet door de eigen werf gebouwd. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Onze kwaliteit, ervaring en vakmanschap die in bijna 100 jaar is opgebouwd vindt u overal terug in het nieuwe jacht, van concept tot in de details.

Door zijn CE cat. A certificering, de behoorlijke range en een kruiphoogte onder de 3,50 m, is het vaargebied groot en kunt u genieten van Scandinavië tot en met de Middellandse zee.

Uitvoering

De DM 52 is leverbaar in 3 of 2 hutten uitvoering , in de 2 hutten uitvoering is een dinette en kombuis beneden geplaatst met zicht naar buiten door de panorama ramen in de romp. Het motorjacht kan het gehele jaar worden gebruikt en is dan ook voorzien van vloerverwarming goede thermische isolatie en dubbel glas in het stuurhuis.

Zo kan u ook in de winter genieten op het water, het schip is standaard uitgevoerd met 2 motoren van 170 pk die in een gesloten stalen machinekamer zijn geplaatst en die goed ontdreund en geïsoleerd is om het motor geluid te minimaliseren. En voorzien van een hydraulische installatie voor boegschroef, hekschroef, stabilizers, mast en besturing. De systemen zijn zo uitgevoerd dat er ook op 1 motor kan worden gevaren.

Dutchman 52 FB

De DM 52 is ook verkrijgbaar in een flybridge uitvoering; Dutchman 52 FB

Dutchman 52 FB by Sturiër Yachts

Layout DM 52

Specifications Dutchman 52

General
Hull length in metres: 14.99 m.
With extended platform: 15.80 m.
Beam in metres: 4.85 m.
Draft in metres: 1.40 m.
Displacement : 33 T
Min. height above waterline: 3.49 m.
Certificate: CE Cat. A
Construction: steel
Hull frames: round bilge
Motor
2 x 170 HP/2500 r.p.m
Max. speed in knots: 11
Cruising speed in knots: 9.0
Radius in nautical miles:
1000 eco. speed.
Capacity Diesel fuel: 2500 L
Capacity fresh water: 1100 L
Capacity black/grey water: 450 L

Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken,
bel dan met Jachtwerf Volharding Staveren, tel. +31 (0) 514 681207.
U kunt uw vraag ook stellen via onderstaand formulier.

Naam

Email

Telefoon

Land

Om spam tegen te gaan verzoeken wij
u onderstaande code in te vullen
captcha

Verzoek