Optimaal Comfort:

STURIËR 565 oc

Binnen de legendarische Sturiër OC Range is de Sturiër 565 OC de nieuwste aanwinst. De Sturiër 565 OC meet 17,5 meter lengte en neemt daarmee plaats tussen de succesvolle 520 OC en 620 OC. Het nieuwe superjacht blinkt uit door zijn ergonomisch design. Hierdoor is een optimaal evenwicht tussen schoonheid en handzaamheid bereikt. De Sturiër 565 OC biedt met zijn iconische exterieur, rondspant romp en zeer efficiënt ontworpen interieur optimaal comfort en ultiem genot voor de veeleisende allround Sturiërvaarder.

Het schip is in de basis al voorzien van alle gemakken en bevat een zee aan ruimte. De Sturiër 565 OC is standaard uitgerust met 2 motoren, 3 hutten, hydraulische power installatie, boegschroeven, dubbele beglazing, vloerverwarming in alle interieurruimten, indirecte verlichting, elektrisch schuifdak, was/droogmachine, wijn-klimaatkast, veel zichtbaar gepolijst roestvrijstaal en navigatieapparatuur.

Exterieur

Rompvorm
De CE A gecertificeerde Sturiër 565 OC heeft een rondspant romp voor een prettig gedrag op zee en is zeer zuinig door zijn gestroomlijnde rompvorm.

Mast
De hydraulisch klapbare mast geeft het schip een doorvaarthoogte van 3,50 meter.

Kuip
De enorm ruime kuip is de plaats voor het perfecte buitenleven met familie en vrienden. De banken in de kuip bieden zeer veel comfortabele zitgelegenheid en doen tevens dienst als bergruimte.

Het grote waterdichte luik in de kuipvloer geeft toegang tot de berging. De berging in het achterschip is ronduit royaal te noemen en gemakkelijk bereikbaar. Er is voldoende ruimte om fietsen, bijboot, surfboard , stoelen en andere spullen mee aan boord te nemen en er kan een Williams Tender van 2.9 m in de afsluitbare garage worden geparkeerd.

De machinekamer is vanuit de bergruimte door middel van een massief stalen, waterdichte deur eenvoudig bereikbaar en er is voldoende hoogte om je door de machinekamer te kunnen bewegen om overal goed bij te kunnen.

Motoren

De 2x 200 Pk John Deere motoren zijn beide voorzien van hydraulische pompen. Dit maakt het mogelijk om ook op 1 motor afzonderlijk te kunnen varen. De motoren staan in een gesloten  stalen omgeving dat met een speciaal materiaal is behandeld. Hierdoor wordt slechts een minimum aan geluid en trillingen doorgegeven, wat het vaarcomfort nog verder verhoogd. Met de 4500 L brandstof capaciteit heeft de Sturiër 565 OC long range mogelijkheden.

Interieur

De stuurhuis-salon is één  geheel met de kuip. Door het gehele schip is er is gezorgd voor zoveel mogelijk gelijkvloerse verbindingen. Door veel daglicht toe te laten, het toepassen van veelal dimbare spots en  indirecte verlichting onstaat er een bijzondere sfeer gedurende uw hele verblijf aan boord. Ook aan de kwaliteit van de interieurbetimmering en aan het hoge niveau van afwerking  zie je in het gehele schip het vakmanschap en de verfijning van de Sturier-jachtbouwer terug. Het meubelmakerswerk  nog veelal uitgevoerd in speciaal geselecteerd teakhout, onderstreept het edele maritieme karakter.

Vanuit de kuip kom je in de grote salon met heerlijke zitgelegenheid aan beide zijden. Aan bakboord zijde staat een grote, comfortabele bank.  Daartegenover bevindt zich  de  royale lounge-bank met daarvoor een grote elektrisch bedienbare salontafel die eenvoudig tot eettafel omgetoverd kan worden.

Meer naar voren in het stuurhuis staat de comfortabele stuurbank aan stuurboordzijde met een indrukwekkende stuurstand. Talrijke kasten en ruime schuifladen bieden voldoende praktische opbergruimte. Zoals het hoort op een superjacht als de sturier 565 OC V is via het schakelpaneel op het prachtige dashboard is de elektronica aan boord gemakkelijk te bedienen.

De keuken
Voorin het schip, slechts enkele treden neerwaarts, bevindt zich aan bakboordzijde de prachtige, grote keuken. Strak vormgegeven, maar toch een huiselijke sfeer uitademend. Tegenover de keuken staat de eethoek met een royale bank en een teakhouten eettafel .

Luxueuze eigenaars- en gastenhut

De eigenaars hut is een sfeervolle relax-ruimte
Een paar treden naar beneden, onder de salon, komen we in de verrassend grote, overdag door veel  daglicht verlichtte eigenaarshut.

Het is een sfeervolle relaxruimte met een groot twee-persoonsbed en een zee aan kastruimte.  Daglicht valt vanaf beide zijden naar binnen door de ramen, die vlak over het water uitzicht bieden. De indirecte led-verlichting en dimbare spots zorgen ook ook in deze ruimte voor de perfecte sfeer.  De mooie, grote badkamer is afgewerkt in stralend wit corian met prachtige geïntegreerde wasbakken.

Uw gasten komen niets te kort
Aansluitend aan de eigenaarshut, bevindt zich een gastenhut met stapelbed aan stuurboord zijde. Deze hut kan ook als prachtige inloopkast worden ontworpen. In deze hut is ook de wasmachine -droger ingebouwd.

Verder naar voren in de boeg vinden we een luxueus gastenverblijf en baden ook uw gasten in weelde. Ook deze badkamer is  geheel in stijl bekleed met wit corian.

Explorer

De Sturiër 565 OC is Overtreffend Comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het perfecte schip voor een heerlijk verblijf aan boord en gemaakt om de wereld mee te ontdekken.

Specificaties Sturiër 565 OC

Algemeen

Romplengte in meters: 16,75
Lengte over alles in meters: 17,49
Breedte in meters: 4,95
Diepgang in meters: 1,5
Waterverplaatsing in T: 40
Doorvaarthoogte in meters: 3,49
Certificaat: CE, Categorie A
Constructie: staal
Romp: rondspant

Motor

2x 151 Kw/2400 t.p.m.
Max. snelheid in knopen: 10,6
Kruissnelheid in knopen: 9,0
Radius in nautische mijlen: 1700 eco. speed
Inhoud dieseltank: 4500 L
Boegschroef: hydraulisch
Inhoud watertank: 1500 L
Inhoud vuilwatertank: 400 L

Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken,
bel dan met Jachtwerf Volharding Staveren, tel. +31 (0) 514 681207.
U kunt uw vraag ook stellen via onderstaand formulier.

Naam

Email

Telefoon

Land

Om spam tegen te gaan verzoeken wij
u onderstaande code in te vullen
captcha

Verzoek