Onderhoud, refit, winterberging

detail-motorruimte1
Goed onderhoud is belangrijk. Het is het behoud van uw schip en zorgt voor bedrijfszekerheid en veiligheid. Jachtwerf Volharding Staveren is de aangewezen werf om uw Sturiër te laten onderhouden of te refitten. Wij kennen uw schip door en door en hebben ruime ervaring met het installeren van eventuele extra’s. Ook als uw schip geen Sturiër is kunt u bij ons terecht. De kwaliteit die we nastreven zal u zeker aanspreken.

Onderhoud

onderhoud
Voor regulier onderhoud hebben we een onderhoudsplan gemaakt. In deze lijst staat welke werkzaamheden en wanneer dat aan uw schip moeten gebeuren, zoals een motorbeurt en het winterklaar maken.

Download deze lijst [docx].

Reparaties op locatie

Ook bestaat er de mogelijkheid om onderhoud en reparaties op locatie uit te voeren. We beschikken over voldoende eigen steigerruimte voor klein reparatie en service werk.

Modificatie en inbouw

Naast regulier onderhoud doen we alle soorten reparaties en inbouw van:

  1. RVS werkzaamheden (ovale relingen, inlaat roosters ect)
  2. Inbouwen boeg/hekschroeven, klapbare masten, stabilizers, etc.
  3. Schilderwerk, straalwerk, gelcoat reparatie en poetswerkzaamheden
  4. Hydraulische installaties
  5. Elektrische installaties en navigatie apparatuur.
  6. Staal/aluminium en polyesterwerk.
  7. Herstofferen van uw jacht.
  8. Scheepstimmerwerk, verbouw timmerwerk, teakdekken (ook kunststof)
  9. (Vloer)verwarming aanbrengen.

Foto’s onderhoud

Refit

Stel, u wordt verliefd op een fraaie klassieker, maar er is achterstallig onderhoud en de uitvoering en accessoires zijn niet meer van deze tijd. Of door ander gebruik van het schip voldoet de indeling niet meer. Misschien heeft uw boot gewoon achterstallig onderhoud of te veel gebruikssporen. In deze gevallen kan jachtwerf Volharding Staveren uw jacht weer helemaal up-to-date brengen. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Het is aan u om uw budget te bepalen.

Winterstalling

De winters waren koud en onstuimig de laatste jaren. Steeds meer watersporters willen daarom in de wintermaanden gebruik maken van een binnenstalling. Onze binnenstalling is volledig ingericht voor het stallen van grotere motorboten en zeiljachten. Met alle daarbij horende faciliteiten, zoals refits, reparaties of onderhoudswerkzaamheden. Als u bij ons een kijkje komt nemen, zult u zien dat onze binnenstallingcapaciteit aanzienlijk is: we kunnen onze klanten een ‘warme jas’ van bijna 2.000 m² bieden. Ook kunnen we in overleg uw schip ophalen en terug brengen naar uw huidige locatie in het voor- en najaar.

Onze binnenstalling is verwarmd met een minimum temperatuur van 8°C of hoger. Hierdoor heeft het interieur van uw schip, inclusief alle elektra, elektronica en leidingen, geen last van vocht en vorst. Wat ook belangrijk is; alles is beveiligd tegen inbraak.

Informatie aanvragen

Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken,
bel dan met Jachtwerf Volharding Staveren, tel. +31 (0) 514 681207.
U kunt uw vraag ook stellen via onderstaand formulier.

Naam

Email

Telefoon

Land

Om spam tegen te gaan verzoeken wij
u onderstaande code in te vullen
captcha

Verzoek