Ontdek het Sturïer gevoel

Luxueus-en-stijlvol

Luxueus en stijlvol

Zoekt u een motorjacht met internationale allure en eindeloze mogelijkheden, zet dan Sturiër Yachts bovenaan uw shortlist. Of u nu van avontuur, gezelligheid of rust houdt, u vindt het aan boord van de Sturiër. Met deze comfortabele, robuuste, zeewaardige en vooral luxueuze jachten verlegt u uw horizon in alle opzichten en krijgt u een heerlijk gevoel van vrijheid; het Sturiër gevoel.

veilig-en-robuust

Veilig en robuust

De Sturiër zal u volledig overtuigen van zijn capaciteiten. U bereikt altijd uitgerust de eindbestemming van uw reis zonder u een seconde onzeker of onveilig te voelen. De robuuste uitvoering, de zeewaardige lijnen en de grote stabiliteit zorgen ervoor dat u zich een echte zeebonk voelt op uw Sturiër. Dit is een garantie voor veel leuke avonturen.

iedere-dag-is-nieuw

Iedere dag is nieuw

Het is acht uur ’s ochtends, de zon is al op en uit de kombuis komt de geur van verse koffie. Dit is puur genieten. Aan boord van de stijlvolle Sturiër jachten zal het u aan niets ontbreken. Of u nu in de voetsporen van de ontdekkingsreizigers de wereldzeeën wilt bevaren of liever met uw gezin over de rivieren wilt toeren. Uw Sturiër brengt u iedere dag ergens anders. Iedere dag is nieuw.